Over ons

Dankzij goed ondernemerschap, een open cultuur en plezier in het werk zijn we met recht een notariskantoor van deze tijd te noemen. De verantwoordelijkheid voor én van de 35 werknemers zijn bovenmatig aanwezig.

Iedereen binnen ons team gaat tot het uiterste en stelt altijd uw belang voorop. Dankzij een goede en efficiënte organisatie kunnen wij scherpe tarieven bieden. Niet voor niets is onze slogan: “Goede kwaliteit hoeft niet duur te zijn”.

Waarom Lautenbach

1.

De juiste mensen inzetten voor de juiste klus vertaalt zich in scherpe tarieven. Dit in com­binatie met onze efficiënte bedrijfsvoering en onverwacht lage tarieven maakt ons een zeer geschikte kandidaat voor het opstellen van een notarieel document of deskundig advies.

2.

Vanuit ons prachtige kantoor in Heemskerk zijn we u graag van dienst. U kunt altijd bellen of langskomen voor een vrijblijvend advies.

3.

Wij zijn al lang geen plaatselijk dorpskantoor meer. Integendeel: we zijn een begrip in de regio. Dagelijks werken we met 35 collega’s hard en met plezier voor onze cliënten. Iedereen heeft een eigen specialisatie. Zo kunnen we u op alle vlakken voorzien van vakkundig advies en uw zaken kwalitatief afhandelen.

4.

Naast een familiebedrijf zijn we ook onder­nemers. Wij begrijpen andere ondernemers hierdoor als geen ander en weten wat belangrijk en relevant is in ondernemerschap. We helpen u dan ook graag bij het uitwerken van specialistische zaken voor uw onder­neming. Denk hierbij aan het oprichten van een B.V., vereniging of stichting, aandelen­overdracht of statutenwijziging.

5.

Ons kantoor is gespecialiseerd in drie rechtsgebieden: familie- en erfrecht, onroerend goed en vennootschapsrecht. Iedere collega is deskundig, zeer toegewijd en zoekt altijd naar de beste oplossing of advies voor uw vraag of situatie.

6

Met onze visie van een open, vriendelijke en warme cultuur hopen we u een meer dan welkom gevoel te geven.

Onze missie

Het is onze missie om u te ontzorgen en juridische teksten begrijpelijk te maken. We nemen de tijd om ingewikkelde zaken uit te leggen en luisteren met aandacht naar wat u ons vertelt. Zo kunnen we de juridische zaken in heldere taal voor u op papier zetten, zoals u dat wenst.