Behandeling nalatenschappen

Voor de behandeling van nalatenschappen is over het algemeen geen notaris nodig. Komen de nabestaanden er samen niet uit bij het regelen van complexe, fiscale en juridische zaken? Dan kan het handig zijn dat iemand u bijstaat die hier verstand van heeft. Zoals een notaris.

Wij geven u graag advies, treden op als contactpersoon of mediator naar diverse instanties en stellen alle benodigde akten voor u op. Door de regie voor een deel uit handen te geven, kunt u kosten en ergernissen besparen. U kunt hiervoor te allen tijde een beroep op ons doen. Wilt u hier meer over weten? Maak dan een afspraak. We informeren u graag over de mogelijkheden en hoe wij u het beste kunnen helpen. U kunt ook eerst onze website bekijken. Hier leest u meer over wat er na iemands overlijden geregeld moet worden.

Covid-19 Maatregelen

Ook in deze tijd staan we voor u klaar. Vanwege Covid 19 beperken we fysieke afspraken op dit moment tot het noodzakelijke. Nog altijd staan we u graag te woord en vinden we persoonlijke zichtbaarheid belangrijk. Daarom vinden afspraken plaats met video, zodat we u toch persoonlijk advies kunnen geven. Wenst u een fysieke ontmoeting of acht u dit noodzakelijk? Dan doen we dat uiteraard graag. Wel houden we ons aan de maatregelen die op dat moment gelden.

Heeft u een vraag, wilt u graag advies of moet er een notarieel document worden opgesteld? Vul dan ons contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Maak een afspraak